Πήρε 10 βιάγκpα για να την εντυπωσιάσει και…του ακρωτηρίασαν το πέoς!

Πήρε 10 βιάγκpα για να την εντυπωσιάσει και…του ακρωτηρίασαν το πέoς!

Ο άντρας πήρε πολλά χάπια για να εντυπωσιάσει τη σύντροφό τουΈνας άντρας από τη νότια Κολομβία που ήθελε να εντυπωσιάσει τη φίλη του με τις.

 

επιδόσεις του στο κρεβάτι, υποβλήθηκε σε… ακρωτηριασμό πέoυς λόγω υπερβολικής δόσης βιάγκpα!Ο 66χρονος από την περιοχή Γιγάντε της Κολομβίας είπε σε τοπική εφημερίδα ότι πήρε με δική του πρωτοβουλία τα χάπια τη στυτική δυσλειτουργία. Όμως η στύση του δεν… ηρεμούσε για αρκετές ημέρες και τελικά αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε γιατρό.Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Colombia Reports εξαιτίας των χαπιών ο άντρας, που λέγεται ότι είναι αγρότης και πρώην πολιτικός, έπαθε γάγγραινα.

 

Οι γιατροί στο Gigante τον έστειλαν σε νοσοκομείο στην περιοχή Νέιβα, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι το πέoς του άτυχου άντρα είχε πάθει σοβαρή μόλυνση και κάταγμα.Ενημέρωσαν τον ασθενή ότι η μοναδική του επιλογή ήταν… ο ακρωτηριασμός, γιατί διαφορετικά η γάγγραινα θα προχωρούσε και σε άλλα μέρη του σώματός του.«Ο ασθενής εμφάνισε μελανιές στους oρχεις και το πέoς του. Τώρα αναρρώνει καλά» είπε ένας γιατρός στην εφημερίδα La Nacion.Μετά από αυτό το περιστατικό το νοσοκομείο της Νέιβα έβγαλε ανακοίνωση, απευθυνόμενο στον ανδρικό πληθυσμό, συστήνοντάς τους να μην παίρνουν χάπια για στυτική δυσλειτουργία χωρίς να έχουν συμβουλευτεί κάποιο γιατρό.

Posted on

Leave a Comment

All fields are required. Your email address will not be published.